سبد خرید 0
ورود / ثبت نام

ورود کاربر!

فراموشی رمز؟ ثبت نام
This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • خانه
  • ویکی وت

    دندان پزشکی

    بیماری ها

    • بیماری های باکتریایی

    دام بزرگ

    • اسب
    • گاو
    • گوسفند و بز

    طیور

    • بوقلمون
    • پرندگان زینتی

    پادکست

    دام کوچک

    • سگ
    • آموزش افتر افکت
    • گربه

    علوم پایه

    • فارماکولوژی
    • میکروبیولوژی

    اگزوتیک

    آبزیان

    گفت و گو

    • لایو
  • آکادمی

    وبینار های دام کوچک

    وبینار های دام بزرگ

    وبینار های طیور

    وبینار های علوم پایه

    وبینار های آبزیان

    وبینار های آفلاین

    ثبت نام در وبینار ها

    آزمون های آنلاین

    • ثبت نام در آزمون های آنلاین
    • ورود به آزمون
  • فروشگاه
    • همه کتاب ها
    • کتاب‌های انتشارات نوربخش
    • کتاب‌های مؤسسه‌ی مصباح
    • کتاب‌های دکتر اوستا صدرزاده
    • کتاب‌های دکتر آذین توکلی
  • تماس با ما

پادکست مزایای پرورش و نیز مصرف گوشت بوقلمون

بوقلمون ، پادکست ، علمی
Posted by محمد فرخنده اقبال
آبان ۱۰, ۱۳۹۹
1.22k بازدید

پادکست مزایای پرورش و نیز مصرف گوشت بوقلمون

شنوندگان و همراهان عزیز سلام صدای مارو می شنوید از گروه دامپزشکی ایران

در این پادکست قصد داریم در مورد مزایای پرورش و اهمیت گوشت بوقلمون با شما صحبت کنیم

سخن اول مربوط به کسانی است که قصد دارند یک کار درآمدزا و نیز ابتکاری را آغاز نمایند

در کشور ما مزارع پرورش بوقلمون محدود بوده و به نوعی یک کار جدید می باشد قطعاً شروع یک فرایند نو و ابتکاری به شرط آن که بین تولید و عرضه در بازار پیوند برقرار شود به شدت سودآور و درآمدزا خواهد بود

و پرورش دهندگان گرامی می بایست در وهله اول به فکر تبلیغات موثری نسبت به مصرف فراورده گوشتی این پرنده ارزشمند داشته باشند

چرا که در حال حاضر گوشت این پرنده در مجالس خاص و با ذائقه های خاص سرو می‌شود

و باید مصرف کنندگان از مزایای گوشت بوقلمون مطلع شوند که در ادامه به بعضی از این مزایا اشاره می نمایم

لازم به ذکر است پرورش‌بوقلمون برخلاف سایر ماکیان از حساسیت کمتری برخوردار بوده و طبیعتاً مقاومت نسبی آن نسبت به سایر گونه ها بیشتر می باشد بوقلمون در مقایسه با ماکیان گوشتی از رشد بسیار سریع تری برخوردار هستند و حتی سبک‌ترین سویه های بوقلمون نیز در هنگام کشتار از وزنی حدود دو برابر وزن، سنگین ترین ماکیان برخوردار هستند

از دیگر مزایای گوشت این پرنده در مقایسه با سایر فراورده های گوشتی مشابه می توان به کاربرد بسیار کمتر ترکیبات آنتی بیوتیک در پرورش آن اشاره کرد

و ما توصیه می‌کنیم سرمایه گذاران عزیز، پرورش این گونه ارزشمند را چه به روش صنعتی و یا سنتی آغاز نمایند

بوقلمون به طور معمول دارای ۷۰ درصد گوشت سفید و۳۰ درصد گوشت قرمز است گوشت بوقلمون یک منبع غنی از پروتئین محسوب می‌شود

به طوری که در هر ۱۱۰ گرم گوشت بوقلمون حدود ۳۲ گرم پروتئین وجود دارد مصرف همین مقدار از گوشت بوقلمون ۶۵ درصد نیاز یک فرد به دریافت روزانه پروتئین را تامین می‌نماید

گوشت بوقلمون در مقایسه با سایر فرآورده‌ها از قبیل گوشت مرغ و نیز گاو‌ از سطح چربی اشباع، کلسترول و چربی بین عضله ایی کمتری برخوردار می باشد که سبب اهمیت بیشتر این گوشت از سایر گوشت های قرمز می شود  و بر اساس این ویژگی پزشکان و مشاوران تغذیه مصرف آن را برای بدنسازان و افرادی که دارای رژیم لاغری هستند به عنوان بهترین منبع تامین پروتئین توصیه می نمایند
گوشت این جاندار در کنار پروتئین منبعی برای تامین آهن ،روی، پتاسیم و فسفر به شمار می‌آید

همچنین غنی از نیاسین و ویتامین های آ، ب ۳ ،ب ۶ و ب ۱۲ می باشد

این ترکیبات ویتامینی در تولید انرژی و نیز پایداری سطح گلوکز خون نقش ایفا می‌نمایند

مصرف مداوم گوشت بوقلمون پایین آمدن سطح کلسترول و نیز پایدار نگاه داشتن سطوح انسولین خون را به دنبال دارد

گوشت این پرنده حاوی مقادیر زیادی اسید آمینه تریپتوفان می باشد که علاوه بر خاصیت ضد سرطانی خود باعث آرامش و نشاط نیز می شود گوشت بوقلمون یکی از منابع مهم سلنیوم است که در سوخت و ساز هورمون های تیروئیدی نقش ضروری دارد

مواردی که گفته شد تنها بخشی از فواید و مزایای این پرنده ارزشمند چه برای پرورش و نیز برای مصرف گوشت آن می باشد

و در پادکست های بعدی به فواید و مزایای بیشمار آن اشاره خواهیم کرد امیدواریم با تولید این پادکست به هدف خود که برقراری پیوند بین تولید و مصرف می باشد رسیده باشیم

از شما سپاسگزاریم که تا انتهای این پادکست مارو همراهی کردین.

نویسنده :محمد فرخنده اقبال

منابع:۱کتاب بوقلمون دکتر اوستا صدر زاده

۲Avian turkey breeder management guide

www.aviagenturkeys.com

اشتراک گذاری:
Tags: بوقلمون،گوشت
About محمد فرخنده اقبال

بنیان گذار گروه دامپزشکی ایران - مدیر حوزه خبری

سایر نوشته های محمد فرخنده اقبال

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

حیوان خانگی نخرید

حیوان خانگی نخرید اگر …

در طی چند ماه گذشته ، من در رسانه های...
ناهنجاری‌های مادرزادی و ارثی دندان، گروه دامپزشکی ایران

ناهنجاری‌های مادرزادی و ارثی در دندان‌ها

  تعداد غیر­طبیعی: تغییر درتعداد دندان­ها تاکنون در چندین گونه...
تاریخچه و طبقه‌بندی بوقلمون گروه دامپزشکی ایران

تاریخچه و طبقه بندی بوقلمون

مقدمه: نخستین بار بوقلمون در مکزیک توسط جهان گردان اروپایی...
تراکم مواد معدنی در استخوان - گروه دامپزشکی ایران

تراکم مواد معدنی در استخوان

استخوان ها تراکم مواد معدنی استخوان یکی از مهمترین فاکتورهای...
سوختگی - گروه دامپزشکی ایران

سوختگی

سوختگي سوختگي نوعي اسيب به پوست بر اثر عوامل مختلف...
کلیسی ویروس گربه سانان

کلسی ویروس گربه سانان

کلسی ویروس گربه سانان   کلسی ویروس گربه سانان ویروسی...
قدیمی تر چرا HACCP مهم است؟!
جدیدتر بوتولیسم، از اول تا آخر!

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو
Search for:
محصولات
  • نخستین سمپوزیوم ملی و مجازی طب داخلی و جراحی گربه سانان
  • اسهال و استفراغ مزمن در سگ‌ها
  • اورژانس‌های جراحی محوطه شکمی در سگ و گربه
  • سمینار حضوری مدیریت کسب‌وکار در دامپزشکی
نوشته‌های تازه
  • ایمپتیگو در سگ ها
  • جراحی جسم خارجی در حیوانات خانگی
  • اصول نگهداری صحیح از حیوانات خانگی
  • اختلالات گوارشی سگ ها
  • بیماری التهاب روده در سگ و گربه
Search for:
گروه دامپزشکی ایران

گروه دامپزشکی ایران با هدف ارتقا سطح آموزش دامپزشکی در سال ۱۳۹۸ ایجاد شد | درباره‌ی ما بیشتر بخوانید…

فهرست منو
  • وبینار ها
  • فروشگاه
  • وبلاگ
  • تماس با ما
  • درباره ما
مجوز ها

تمامی حقوق برای گروه دامپزشکان ایران محفوظ می باشد.


سبد خرید


حساب کاربری

صفحه اصلی

فروشگاه


آکادمی

دریچه‌ای رو به ایده‌های نوین! رد کردن

جستجو

جستجو با زدن Enter و بستن با زدن ESC

درج/ویرایش پیوند

نشانی مقصد را وارد نمایید

یا پیوند به محتوای موجود

    معیاری برای جستجو مشخص نشده است. نمایش دادن آخرین موارد. جستجو کنید یا برای انتخاب موارد، از کلیدهای جهت بالا و پایین استفاده کنید.